Chord Kunci Gitar LongFly – Lagu Galau

Capo di fret 4

     
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     
Roso atiku iki nganti kepati pati


Esuk esuk aku wis dandan rapi
     
Nganggo minyak wangi
rambut klimis jungkat mburi
  
Seneng neng ati ngapeli pujaan hati
     
Kowe sing tak tresnani nganti tekan mati

  
Dogos iki bakal dadi bukti
  
Dosing iki sing tau nyekseni 
       
Awak dewe tau ngelakoni
ning pinggir dalan
         
Sing tak butuhke petengan
ra butuh kos kosan..

(Chorus)
              
Roso iki koyo ngene rasane
    
Naliko ngerti Kowe lagi
                      
karo koncoku dewe.. haaa..
                   
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
                       
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      
Arep sambat bingung karo sopo
        
 Arep crito nanging
                       
isin karo wong lio.. haaa..
                   
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    
Aku sing iso nompo
            
Kowe nganti legowo..

(Interlude)       

     
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     
Roso atiku iki nganti kepati pati

    
Opo ono salahku terus Kowe cidro janji
    
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
                         
Kabeh kuwi amung janji palsu..

(Chorus)
              
Roso iki koyo ngene rasane
    
Naliko ngerti Kowe lagi
                      
karo koncoku dewe.. haaa..
                   
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
                       
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      
Arep sambat bingung karo sopo
        
 Arep crito nanging
                       
isin karo wong lio.. haaa..
                   
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    
Aku sing iso nompo
            
Kowe nganti legowo..

              
Roso iki koyo ngene rasane
    
Naliko ngerti Kowe lagi
                      
karo koncoku dewe.. haaa..
                   
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
                       
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      
Arep sambat bingung karo sopo
        
 Arep crito nanging
                       
isin karo wong lio.. haaa..
                   
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    
Aku sing iso nompo
            
Kowe nganti legowo..

(Outro)       ..



LongFly - Lagu Galau[

     
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     
Roso atiku iki nganti kepati pati


Esuk esuk aku wis dandan rapi
     
Nganggo minyak wangi
rambut klimis jungkat mburi
  
Seneng neng ati ngapeli pujaan hati
     
Kowe sing tak tresnani nganti tekan mati

  
Dogos iki bakal dadi bukti
  
Dosing iki sing tau nyekseni 
       
Awak dewe tau ngelakoni
ning pinggir dalan
         
Sing tak butuhke petengan
ra butuh kos kosan..

(Chorus)
              
Roso iki koyo ngene rasane
    
Naliko ngerti Kowe lagi
                     
karo koncoku dewe.. haaa..
                   
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
                       
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      
Arep sambat bingung karo sopo
        
 Arep crito nanging
                      
isin karo wong lio.. haaa..
                   
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    
Aku sing iso nompo
            
Kowe nganti legowo..

(Interlude)       

     
Kowe ra bakal ngerti roso ning ati iki
     
Loro atiku iki ora ono sing ngerteni
      
Janji tok ucap wingi namung raono bukti
     
Roso atiku iki nganti kepati pati

    
Opo ono salahku terus Kowe cidro janji
    
Opo pancen niatmu gawe gelo atiku
                         
Kabeh kuwi amung janji palsu..

(Chorus)
              
Roso iki koyo ngene rasane
    
Naliko ngerti Kowe lagi
                     
karo koncoku dewe.. haaa..
                   
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
                       
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      
Arep sambat bingung karo sopo
        
 Arep crito nanging
                      
isin karo wong lio.. haaa..
                   
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    
Aku sing iso nompo
            
Kowe nganti legowo..

              
Roso iki koyo ngene rasane
    
Naliko ngerti Kowe lagi
                     
karo koncoku dewe.. haaa..
                   
Opo pancen nasibku wis koyo ngene
                       
Nganti eluhku netes ono ing pipi

                      
Arep sambat bingung karo sopo
        
 Arep crito nanging
                      
isin karo wong lio.. haaa..
                   
Kowe iso gawe loro nyesek ning dodo
    
Aku sing iso nompo
            
Kowe nganti legowo..

(Outro)       ..