Chord Kunci Gitar Rindy Safira – Tembang Tresno Pancur7

(Intro)    

                 
 gemercik suarane banyu..
                    
 ngelingke waktu awal ketemu..
                        [G/B] 
mbiyen ning kene.. aku ro ko..we..
                         
aku sih eling nganti tekan seprene..

                     
 semilir angin kang teko..
                   
 melu moro nggowo tembang tresno..
                        [G/B] 
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
                   
nalikane ngiket janji setio..

(Chorus)
                
lerenge gunung pandan..
                
nyimpen sewu kenangan..
                  
naliko aku ro kowe sesambungan..
               
gemercik suarane banyu..
          
dadi saksi bisu..
                            
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

(Int.)    -[G/B] 
         
          -[G/B] 
         

                     
 semilir angin kang teko..
                   
 melu moro nggowo tembang tresno..
                        [G/B] 
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
                   
nalikane ngiket janji setio..

(Chorus)
                
lerenge gunung pandan..
                
nyimpen sewu kenangan..
                  
naliko aku ro kowe sesambungan..
               
gemercik suarane banyu..
          
dadi saksi bisu..
                            
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

                
lerenge gunung pandan..
                
nyimpen sewu kenangan..
                  
naliko aku ro kowe sesambungan..
               
gemercik suarane banyu..
          
dadi saksi bisu..
                            
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..
                            
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..



Rindy Safira - Tembang Tresno Pancur7[

(Intro)    

                
 gemercik suarane banyu..
                    
 ngelingke waktu awal ketemu..
                      [F/A] 
mbiyen ning kene.. aku ro ko..we..
                         
aku sih eling nganti tekan seprene..

                    
 semilir angin kang teko..
                   
 melu moro nggowo tembang tresno..
                      [F/A] 
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
                   
nalikane ngiket janji setio..

(Chorus)
                
lerenge gunung pandan..
               
nyimpen sewu kenangan..
                  
naliko aku ro kowe sesambungan..
               
gemercik suarane banyu..
         
dadi saksi bisu..
                            
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

(Int.)    -[F/A] 
         
          -[F/A] 
         

                    
 semilir angin kang teko..
                   
 melu moro nggowo tembang tresno..
                      [F/A] 
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
                   
nalikane ngiket janji setio..

(Chorus)
                
lerenge gunung pandan..
               
nyimpen sewu kenangan..
                  
naliko aku ro kowe sesambungan..
               
gemercik suarane banyu..
         
dadi saksi bisu..
                            
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..

                
lerenge gunung pandan..
               
nyimpen sewu kenangan..
                  
naliko aku ro kowe sesambungan..
               
gemercik suarane banyu..
         
dadi saksi bisu..
                            
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..
                            
tresnaku tresnamu.. ning pancur7..