Chord Kunci Gitar Skaustik – Tugu Kartini Dadi Saksi

Capo di fret 2

(Intro)    
           ..

                          
kabeh.. malih.. naliko karo kowe..
                      
iki sing lagi tak rasakke..
                          
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
                                
senajan wis akeh.. sing gawe loro ati..

                          
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
                  
dilancarke sakkabehane..
                       
sing ngancani.. esuk awan bengi..
                          
mugo wae Gusti.. sing merestui..

(Chorus)
                              
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
                     
 aku lan kowe ngucap janji..
                        
 tansah bungah rasane ati iki..
                       
semoga kita.. sehidup semati..

(Int.)       

                                
haa aa.. haa aa.. haa aa.. haa aa..

                          
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
                  
dilancarke sakkabehane..
                       
sing ngancani.. esuk awan bengi..
                          
mugo wae Gusti.. sing merestui..

(Chorus)
                              
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
                     
 aku lan kowe ngucap janji..
                        
 tansah bungah rasane ati iki..
                       
semoga kita.. sehidup semati..

                              
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
                     
 aku lan kowe ngucap janji..
                        
 tansah bungah rasane ati iki..
                       
semoga kita.. sehidup semati..
                       
semoga kita.. sehidup semati..



Skaustik - Tugu Kartini Dadi Saksi[

(Intro)    
           ..

                          
kabeh.. malih.. naliko karo kowe..
                      
iki sing lagi tak rasakke..
                         
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
                                
senajan wis akeh.. sing gawe loro ati..

                          
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
                  
dilancarke sakkabehane..
                      
sing ngancani.. esuk awan bengi..
                          
mugo wae Gusti.. sing merestui..

(Chorus)
                              
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
                     
 aku lan kowe ngucap janji..
                        
 tansah bungah rasane ati iki..
                       
semoga kita.. sehidup semati..

(Int.)       

                               
haa aa.. haa aa.. haa aa.. haa aa..

                          
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
                  
dilancarke sakkabehane..
                      
sing ngancani.. esuk awan bengi..
                          
mugo wae Gusti.. sing merestui..

(Chorus)
                              
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
                     
 aku lan kowe ngucap janji..
                        
 tansah bungah rasane ati iki..
                       
semoga kita.. sehidup semati..

                              
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
                     
 aku lan kowe ngucap janji..
                        
 tansah bungah rasane ati iki..
                       
semoga kita.. sehidup semati..
                       
semoga kita.. sehidup semati..